Novinky
Hlavní stránka » Novinky
SPECIALIZAČNÍ KURZY **2017 sledujte náš facebook BAR AKADEMIE https://www.facebook.com/barakademiebrno?…
AKTUÁLNĚ
STUPNĚ:BARISTA JUNIOR, BARISTA, LATTE ART COURSE, CZEZVE IBRIK COURSE, BARISTA SPECIALISTA, CUP TASTING COURSE, FLAIR BARISTA COURSE, MISTR BARISTA.
BARISTA JUNIOR: ** 2017/2018**
ANOTACE KURZU BARISTA JUNIOR – PRVNÍ A ZÁKLADNÍ TEORETICKÉ
I PRAKTICKÉ SEZNÁMENÍ S FILOZOFIÍ KÁVY, CESTOU KÁVY, ZÁKLADNÍ
TECHNIKOU PŘÍPRAVY ESPRESSA, CAPPUCCINA, A SPCIALIT. DŮLEŽITÉ HYGIENY
PROVOZU, PRÁCE S POTRAVINAMI A ZÁKLADNÍ PRAVIDLA I TECHNIKY
S VLASTNÍM TRÉNINKEM. 8,30 – 17,00
DOPOLEDNE TEORIE, PŘESTÁVKA NA OBĚD, PRVOTNÍ REGULACE KÁVOMLÝNKU,
OCHUTNÁVKA ESPRESSA, TECHNIKA PŘÍPRAVY ŠLEHÁNÍ MLÉKA S PĚNOU, ZÁKLADNÍ
TECHNIKA NALÉVÁNÍ MLÉKA DO KÁVY, ČIŠTĚNÍ KÁVOVARU, ZÁVĚREČNÝ PÍSEMNÝ TEST SE
SHRNUTÍM UČIVA – CERTIFIKÁT BARISTA JUNIOR
BARISTA: 2017/2018
ANOTACE KURZU BARISTA – ROZŠÍŘENÍ PRVNÍCH ZNALOSTÍ Z KURZU BARISTA
JUNIOR, SE ZAMĚŘENÍM ZEJMÉNA NA REGULACI KÁVOMLÝNKU, HYGIENU PROVOZU,
A PRAKTICKÉ PŘÍPRAVY JEDNOTLIVÝCH KÁV, ESPRESSO, CAPPUCCINO, CAFÉ LATTE,
LATTE MACCHIATO, ESPRESSO MACCHIATO, ESPRESSO AFOGATO, ESPRESSO VARIABILE.
--8,30 – 17,00** VSTUPNÍ PRAKTICKÝ TEST, HODINOVÁ TEORIE
O KÁVĚ, DRUHY A ZÁKLADNÍ ROZPOZNÁNÍ. TECHNIKA PŘÍPRAVY
A HYGIENY PŘI PRÁCI S KÁVOU A KÁVOVAREM I POMŮCKAMI. VÝBĚR
SMĚSI, REGULACE KÁVOMLÝNKŮ NA ESPRESSO. VLASTNÍ TRÉNINK,
PŘESTÁVKA NA OBĚD, S NÁSLEDNÝM DALŠÍM TRÉNIKEM REGULACE
KÁVOMLÝNKU A PŘÍPRAVY KÁV A SPECIALIT. ZÁVĚREČNÝ PRAKTICKÝ
A PÍSEMNÝ ZNALOSTNÍ TEST SE SHRNUTÍM UČIVA – CERTIFIKÁT
BARISTA
LATTE ART COURSE I. a II.: 2017/2018
ANOTACE KURZU LATTE ART – ZAMĚŘENO SPECIÁLNĚ A POUZE NA PŘÍPRAVU
CAPPUCCINA, ESPRESSO MACCHIATO A CAFÉ LATTE. TECHNIKA PŘÍPRAVY
MLÉKA A MLÉČNÉ PĚNY I JEJÍHO VLASTNÍHO NALÉVÁNÍ DO ŠÁLKŮ
S ESPRESSEM. 8,30 – 16,00 VSTUPNÍ PRAKTICKÝ
TEST, HODINOVÁ TEORIE TECHNIK PŘÍPRAVY A HYGIENY PŘI PRÁCI
S KÁVOU, KÁVOVAREM I POMŮCKAMI. TECHNIKY KRESLENÍ MLÉKEM DO
KÁVY A TVARY ZDOBENÍ. PRAKTICKÝ A PÍSEMNÝ ZÁVĚREČNÝ TEST –
CERTIFIKÁT LATTE ART COURSE I a II
BARISTA SPECIALISTA: 2017/2018
CERTIFIKACI BARISTA SPECIALISTA ZÍSKÁVAJÍ POUZE
ABSOLVENTI STUPŇŮ ( BARISTA JUNIOR, BARISTA, LATTE ART COURSE, CZEZVE
IBRIK ) S PODMÍNKOU MINIMÁLNĚ DESETI POTVRZENÝCH ÚČASTÍ
V BARISTICKÉ SOUTĚŽI, NEBO EXHIBICI, BĚHEM DVOU LET PO ABSOLVOVÁNÍ
ZÁKLADNÍCH KURZŮ – POPLATEK 600,– Kč ZA VYSTAVENÍ
A ARCHIVACI PŘEDLOŽENÝCH PODKLADŮ
CUP TASTING COURSE: 2017/2018 ANOTACE KURZU CUP TASTING – ZAMĚŘENO SPECIÁLNĚ NA OCHUTNÁVKU DRUHŮ MONOTIPNÍCH KÁV A SMĚSÍ, SE ZÁKLADNÍMI CHARAKTERISTIKAMI JEDNOTLIVÝCH KÁV, CHUŤOVÝM ROZPOZNÁVÁNÍM. **URČENO PRO ŠIROKOU I ODBORNOU VEŘEJNOST
PŘIPRAVUJEME:
FLAIR BARISTA COURSE, PRAŽENÍ KÁVY A OCHUTNÁVKA, MISTR BARISTA.
sledujte náš facebook BAR AKADEMIE https://www.facebook.com/barakademiebrno?…
Kalendář akcí
Baristický kurz
16. 08. 2011
Místo konání kurzů: Brno vždy od 8,30 - 16,00 hodin, **možnost i individuálně dle dohody** u Vás v podniku - volejte +420 739 040 268 Roman Pospíchal
**sledujte náš facebook BAR AKADEMIE https://www.facebook.com/barakademiebrno?fref=ts**