Novinky

Hlavní stránka »  Novinky

SPECIALIZAČNÍ KURZY **2017 sledujte náš facebook BAR AKADEMIE https://www.fa­cebook.com/ba­rakademiebrno­?…

AKTUÁLNĚ

STUPNĚ:BARISTA JUNIOR, BARISTA, LATTE ART COURSE, CZEZVE IBRIK COURSE, BARISTA SPECIALISTA, CUP TASTING COURSE, FLAIR BARISTA COURSE, MISTR BARISTA.

BARISTA JUNIOR: ** 2017/2018**
ANOTACE KURZU BARISTA JUNIOR – PRVNÍ A ZÁKLADNÍ TEORETICKÉ I PRAKTICKÉ SEZNÁMENÍ S FILOZOFIÍ KÁVY, CESTOU KÁVY, ZÁKLADNÍ TECHNIKOU PŘÍPRAVY ESPRESSA, CAPPUCCINA, A SPCIALIT. DŮLEŽITÉ HYGIENY PROVOZU, PRÁCE S POTRAVINAMI A ZÁKLADNÍ PRAVIDLA I TECHNIKY S VLASTNÍM TRÉNINKEM. 8,30 – 17,00
DOPOLEDNE TEORIE, PŘESTÁVKA NA OBĚD, PRVOTNÍ REGULACE KÁVOMLÝNKU, OCHUTNÁVKA ESPRESSA, TECHNIKA PŘÍPRAVY ŠLEHÁNÍ MLÉKA S PĚNOU, ZÁKLADNÍ TECHNIKA NALÉVÁNÍ MLÉKA DO KÁVY, ČIŠTĚNÍ KÁVOVARU, ZÁVĚREČNÝ PÍSEMNÝ TEST SE SHRNUTÍM UČIVA – CERTIFIKÁT BARISTA JUNIOR

BARISTA: 2017/2018
ANOTACE KURZU BARISTA – ROZŠÍŘENÍ PRVNÍCH ZNALOSTÍ Z KURZU BARISTA JUNIOR, SE ZAMĚŘENÍM ZEJMÉNA NA REGULACI KÁVOMLÝNKU, HYGIENU PROVOZU, A PRAKTICKÉ PŘÍPRAVY JEDNOTLIVÝCH KÁV, ESPRESSO, CAPPUCCINO, CAFÉ LATTE, LATTE MACCHIATO, ESPRESSO MACCHIATO, ESPRESSO AFOGATO, ESPRESSO VARIABILE. --8,30 – 17,00** VSTUPNÍ PRAKTICKÝ TEST, HODINOVÁ TEORIE O KÁVĚ, DRUHY A ZÁKLADNÍ ROZPOZNÁNÍ. TECHNIKA PŘÍPRAVY A HYGIENY PŘI PRÁCI S KÁVOU A KÁVOVAREM I POMŮCKAMI. VÝBĚR SMĚSI, REGULACE KÁVOMLÝNKŮ NA ESPRESSO. VLASTNÍ TRÉNINK, PŘESTÁVKA NA OBĚD, S NÁSLEDNÝM DALŠÍM TRÉNIKEM REGULACE KÁVOMLÝNKU A PŘÍPRAVY KÁV A SPECIALIT. ZÁVĚREČNÝ PRAKTICKÝ A PÍSEMNÝ ZNALOSTNÍ TEST SE SHRNUTÍM UČIVA – CERTIFIKÁT BARISTA

LATTE ART COURSE I. a II.: 2017/2018
ANOTACE KURZU LATTE ART – ZAMĚŘENO SPECIÁLNĚ A POUZE NA PŘÍPRAVU CAPPUCCINA, ESPRESSO MACCHIATO A CAFÉ LATTE. TECHNIKA PŘÍPRAVY MLÉKA A MLÉČNÉ PĚNY I JEJÍHO VLASTNÍHO NALÉVÁNÍ DO ŠÁLKŮ S ESPRESSEM. 8,30 – 16,00 VSTUPNÍ PRAKTICKÝ TEST, HODINOVÁ TEORIE TECHNIK PŘÍPRAVY A HYGIENY PŘI PRÁCI S KÁVOU, KÁVOVAREM I POMŮCKAMI. TECHNIKY KRESLENÍ MLÉKEM DO KÁVY A TVARY ZDOBENÍ. PRAKTICKÝ A PÍSEMNÝ ZÁVĚREČNÝ TEST – CERTIFIKÁT LATTE ART COURSE I a II

BARISTA SPECIALISTA: 2017/2018
CERTIFIKACI BARISTA SPECIALISTA ZÍSKÁVAJÍ POUZE ABSOLVENTI STUPŇŮ ( BARISTA JUNIOR, BARISTA, LATTE ART COURSE, CZEZVE IBRIK ) S PODMÍNKOU MINIMÁLNĚ DESETI POTVRZENÝCH ÚČASTÍ V BARISTICKÉ SOUTĚŽI, NEBO EXHIBICI, BĚHEM DVOU LET PO ABSOLVOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH KURZŮ – POPLATEK 600,– Kč ZA VYSTAVENÍ A ARCHIVACI PŘEDLOŽENÝCH PODKLADŮ

CUP TASTING COURSE: 2017/2018 ANOTACE KURZU CUP TASTING – ZAMĚŘENO SPECIÁLNĚ NA OCHUTNÁVKU DRUHŮ MONOTIPNÍCH KÁV A SMĚSÍ, SE ZÁKLADNÍMI CHARAKTERISTIKAMI JEDNOTLIVÝCH KÁV, CHUŤOVÝM ROZPOZNÁVÁNÍM. **URČENO PRO ŠIROKOU I ODBORNOU VEŘEJNOST

PŘIPRAVUJEME:
FLAIR BARISTA COURSE, PRAŽENÍ KÁVY A OCHUTNÁVKA, MISTR BARISTA.

sledujte náš facebook BAR AKADEMIE https://www.fa­cebook.com/ba­rakademiebrno­?…

Kalendář akcí

Baristický kurz

16. 08. 2011
Místo konání kurzů: Brno vždy od 8,30 - 16,00 hodin, **možnost i individuálně dle dohody** u Vás v podniku - volejte +420 739 040 268 Roman Pospíchal **sledujte náš facebook BAR AKADEMIE https://www.facebook.com/barakademiebrno?fref=ts**



designed by čekit.cz